Meglátni és beleszeretni!

Hiszem, hogy Dél-Franciaország mindenki számára tartogat egy olyan élményét, amire élete végéig örömmel fog visszaemlékezni! Én pedig örömmel teszek azért, hogy ez bekövetkezzen!

Nagy nap a világ egyik legszebb helyén!

Esküvő Dél-Franciaország egy választott területén

A Francia Riviéra megannyi csodás helyszínt biztosít a nagy napra és az azt övező eseményekre.

A tengerparttól kezdve, a levendula mezőkön, a dombokon húzódó szőlősök és olajfa ligeteken át a több száz éves falukig változatos természeti adottságok jellemzik. Így tökéletes helyszíne lehet bármilyen esküvőnek, amit csak megálmodtok!

Legyen szó egy intim, meghitt tengerparti szertartásról, vagy egy több száz főt számláló hatalmas lagziról Côte d’Azur egyik falujában.

A Detti’s Events az elejétől a végéig ott lesz veletek, hogy az élmény elkísérjen Titeket életetek végéig!

Szolgáltatások
Miben tudok segíteni?

Egy emlékezetes esküvőhöz nem csak a helyszín megtalálása a fontos. A ruha, a dekoráció kiválasztása, a tökéletes menü kialakítása, a vendégek fogadása a ceremónia megszervezése bonyodalom nélküli lebonyolítása mind elengedhetetlen, hogy tökéletes legyen a nagy nap!

Fogadalmatok megerősítésére igazán egyedi és meghitt szertartást képzeltek el? Szertatásvezetőként segítek megvalósítani esküvőtök egyik legkülönlegesebb pillanatát Provenceban, vagy a Francia Riviéra tengerpartján. 

Francia-magyar pár vagytok és szeretnétek kétnyelvű szertartást a nagy napotokra? A személyre szabott ceremóniákat minkettőtök anyanyelvén kisérem végig akár Magyarországon, akár Franciaországban.

Szeretnétek esküvőtöket feldobni egy különleges eseménnyel? Esetleg egy a lagzit egy kis faluban képzelnétek el autentikus gasztronómia kíséretében? Vagy szeretnétek izgalmassá tenni a nagy napot egy elopmentel? Itt tartanátok a legény- lánybúcsút?

Találjuk ki együtt milyen plusz eseményeket képzelnétek el a nagy nap köré én pedig segítek Nektek megvalósítani.

Fontos, hogy esküvőtök minden eleme és pillanata úgy legyen és történjen, amiről érdemes lesz időskorotokban nosztalgiázni. 

Tapasztalatomnak köszönhetően az esküvő teljes szervezése során támogatni tudlak titeket a tökéletes döntések meghozásában. Gondolva itt a dekorációra, a ruhára, a szállás megtalálására, az adminisztratív dolgokra, de akár a hajra és sminkre is. 

Bízom benne, hogy értékes tanácsokkal tudlak támogatni Titeket ezen a csodálatos úton!

Felkeresem a fotózásotok tökéletes helyszínét és segítek kiválasztani a legalkalmasabb fotóst az alkalomhoz illően, tengerparton, szőlőbirtokon, levendulamezőn, vagy egy francia kastélyban. 

Természetesen esküvőtök pillanatainak megörökítésében is segítek!

További inspirációkért kérd ingyenes katalógusaim, részletekért pedig keress fel bátran!

Fedezd fel Provencet élmény-eseményekkel!

Kóstold végig a francia, regionális és mediterrán különlegességeket, a provencei borvidék legjobb boraival, bor- és gasztrotúrák kereteiben!
Vagy akár fedezzétek fel a térség különleges desztinációit, kiránduljatok el Gordesba, vagy a valensoli levendulamezőkre! Ha pedig a tengerre vágynátok, remek lehetőség a vitorlázás, motorcsónak- és yachtbérlés, akár szórakoztató és extrémebb vízisportokkal is fűszerezve! 

Mindezekre lehetőséged van személyre szabott, de csoportos események formájában is!

Több napos programok

Ha igazi, több napos autentikus ámulatra vágytok, szívesen segítek megszervezni egy több napos kirándulás változatos élmény-eseményekkel. Hiszen Provence megér több napnyi felfedezést!

Élmény-események nyaralásotok alatt!

Pár napos kiruccanásotokat szeretnétek feldobni provencei álom élményekkel? Keressetek fel én pedig segítek megvalósítani őket. Van pár tippem! 

Ünnepelj a francia riviérán!

Eljegyzés, lány- vagy legénybúcsú, évforduló, szülinap, céges rendezvény, csapatépítő, babaváró, keresztelő? Legyen szó életetek bármely fontos pillanatáról, itt méltó módon meg tudjátok ünnepelni! Én pedig segítek a rendezvény kialakításában és megszervezésében! 

Találjuk meg az ideális helyszínt!

Lehetőségetek van rendezvényetek borbirtokon, tengerparton, több száz éves francia kastélyban, borbirtokon, vagy akár a tenger közepén egy hajón is megtatani! 

Nincs ünnep étel nélkül!

Minden rendezvény fontos és központi eleme az ideális menü kialakítása. A dél-franciaországi gasztronómia pedig biztosan emlékezetes ízek felsorakoztatását fogja nyújtani számotokra!

A jó hangulat garantált

Alakítsuk ki közösen és dobjuk fel rendezvény programtervezetét egy közös játékkal, aktivitással, olyanokkal amiknek a végén garantáltak az érzelmek! 

Természetbarát dekoráció

A dekoráció minősége és megléte kihagyhatatlan eleme bármilyen rendezvényről is legyen szó. Azonban fontos, hogy a lehető legkisebb mértékben terheljük a Földet. Fontosnak tartom, hogy természetbarát dekoráció díszítse az asztalokat, falakat!  

A jó hangulat garantált

Alakítsuk ki közösen és dobjuk fel rendezvény programtervezetét egy közös játékkal, aktivitással, olyanokkal amiknek a végén garantáltak az érzelmek! 

Természetbarát dekoráció

A dekoráció minősége és megléte kihagyhatatlan eleme bármilyen rendezvényről is legyen szó. Azonban fontos, hogy a lehető legkisebb mértékben terheljük a Földet. Fontosnak tartom, hogy természetbarát dekoráció díszítse az asztalokat, falakat!  

Keress bátran, várlak szeretettel!

+33 6 61 90 10 81 | contact@dettisevents.com

+33 6 61 90 10 81 contact@dettisevents.com